NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Daniel-G.-C. LANSEN


Krant Van West-Vlaanderen 25.01.2008:
Van 1987 tot 2007 was Daniël voorzitter van de telers van industriegroenten 'Grove Groenten' uit Kortemark en brede omgeving. De vereniging organiseert sectorgebonden vergaderingen over watergebruik, omgaan met gewasbeschermingsmiddelen, milieubewust bemesten, enzovoort. Voorts worden er geregeld bedrijfsbezoeken georganiseerd, ook bv. in Duitsland. Het bestuur streeft naar een verantwoorde mix van informatie, ontspanning en ontmoeting. Sinds 2007 is Daniël Lansen erevoorzitter.

Krant Van West-Vlaanderen 23.02.2018:
Daniel en Godelieve waren in 1966 allebei lid van de GJB, de Boerenjeugd. Op het bal van de vereniging in St.-Jan, sloeg de vlam over. Ze hadden twee jaar verkering en zijn op 16 februari 1968 in Klerken getrouwd. Na hun huwelijk ging het paar op de ouderlijke hoeve van Daniël in Esen wonen. Tot hun pensioen hebben ze daar met hart en ziel de boerenstiel uitgeoefend. Daarna waren ze nog dagelijks op de boerderij te vinden, om een handje toe te steken bij dochter Marjan en haar man, die de boerderij overnamen.
Ze hielden ervan om tijdens de zomermaanden op woensdag mee te fietsen met Okra, maar ze gingen ook graag samen met vrienden uit eten en legden ook graag een kaartje. Een fietsvakantie stond ook regelmatig op het programma. Elk feest, hetzij Vaderdag, Moederdag, Kerst, Nieuwjaar, werd altijd bij hen thuis gevierd. En met de hele groep samen supporteren voor Club Brugge deden ze ook graag.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be