NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Marcel Arthur LANSEN


Marcel wordt vermeld als 'technieker'. In feite was hij allround medewerker van de Nieuwpoortse "IJsfabriek N.V.", vlakbij de vismijn. Hij bracht ijs naar de vissersboten, naar de hotels, ... maar repareerde ook de de apparatuur. Op een dag is hij letterlijk uitgegleden op het ijs, met een verschoven ruggewervel tot gevolg. Zo heeft hij de laatste jaren moeten verderwerken met een stalen corset.
Albertine was jarenlang strijkster die thuiswerkte. Later werkte ze in de mess van de RTT (Regie voor Telegrafie en Telefonie).
Marcel en Albertine gingen elk jaar voor 3 maanden 'overwinteren' in Spanje. Ze waren vaste huurders van een mooie villa met zwembad aan de Costa Blanca. Marcel is er plots overleden aan een hartaanval.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.814 personen (individuals, personnes) d.d. 14 februari 2024 - site: http://lanssens.be