NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Luc-Georges LANSENS


Luc trad op 1 maart 1969 in dienst bij het toenmalige gemeentebestuur van Oostduinkerke. Na 1976 stapte hij automatisch over naar de fusiegemeente Koksijde. Daar werd hij uiteindelijk bestuurschef en hoofd van de afdeling ICT, tot zijn pensioen einde 2009.
Toen Oostduinkerke in 1974 een sociale dienst voor het gemeentepersoneel oprichtte, was Luc de eerste schatbewaarder. In de fusiegemeente Koksijde sprak men niet langer van een 'sociale dienst', maar van een vriendenkring. In 1991 werd Luc verkozen tot voorzitter van de vriendenkring, en dat bleef hij tot 31.12.2009.
In zijn jeugdjaren was Luc Lansens een sportieve kerel. Vooral in het voetbal kon hij zich destijds uiten. Luc speelde bij de jeugd van SV Nieuwpoort en later was hij een steunpilaar bij enkele ploegen die actief waren in het liefhebbersverbond. Ook was hij een tijdje een gedreven scheidsrechter bij de Beker van de Westkust. Maar bovenal was en is Luc een hevig supporter van Anderlecht.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be