NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Pieter J. F. A. PEENE


Pierre was een levenslustige en optimistische man. Hij was een harde werker. Hij kon ook goed converseren en was graag in positief denkend gezelschap. Eenvoud was zijn bijzonderste eigenschap. Hij had een vreedzaam hart en vergat dikwijls zichzelf voor anderen. Hij was een bezorgde echtgenoot en een fiere vader.
Pierre genoot van de goede dingen van het leven, zoals een goed etentje. Hij genoot ook van de natuur en hield van alle dieren. In zijn hovingen had hij een grote volière en hield er met veel liefde tal van vogels. Die volière had hij zelf gebouwd, want hij was een bijzonder handige man.
Pierre was Rumbekenaar in hart en nieren. Nooit wou hij zijn geliefde dorp verlaten. De familie Peene was in de gemeente bijzonder goed gekend en gewaardeerd. Van oorsprong waren zij met tal van nazaten die allen zeer gehecht waren aan de gemeente. Pierre werd lid van de kerkraad en was bestuurslid van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.851 personen (individuals, personnes) d.d. 7 mei 2024 - site: http://lanssens.be