NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Gunther-Marie-Robert DENOO


Uit de Krant van West-Vlaanderen dd. 23.10.2015 - Günther Denoo (42) en Els Masschelein (43) zijn de nieuwe uitbaters van het volkscafé 't Mandeken. Het koppel heeft al wat ervaring binnen de horeca en ziet de uitbating van het café als een stuk van hun hobby. Ze doen het met hart en ziel.

Els vertelt: «Wij hielden al tien jaar het weekendcafé De Platte Buzze in Koolskamp open. Tijdens de week gingen wij uit werken. Günther is afkomstig van Zwevezele en hij blikte toch geregeld terug op zijn leuke jeugdjaren. Vandaar dat hij terug naar Zwevezele wilde komen wonen. Op een dag merkten wij op dat café 't Mandeken op het Marktplein nieuwe uitbaters zocht. Wij grepen onze kans en zo kwam Günther opnieuw in zijn favoriete gemeente terecht. Het café heeft een uitstekende ligging en is toegankelijk voor iedereen. We beschikken over een terras dat ook verwarmd kan worden. Tal van verenigingen komen bij ons langs en zo bloeit ons café verder open. Op maandag, dinsdag en de vrijdagvoormiddag is het café gesloten. Deze beslissing namen wij omdat wij beiden nog uit gaan werken bij Dominiek Savio in Gits. Ik ben opvoedster en Günther is buschauffeur».

Günther sluit af: «Ik ben heel tevreden dat ik opnieuw in Zwevezele woon. In ons vroeger weekendcafé hadden wij een carnavalvereniging met de naam "van Links naar Voren" en die leden zijn mee verhuisd. We kijken al uit naar de komende carnavalsfeesten en vieren zeker mee».


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be