NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Juliana Maria DENOO


Juliana en René woonden in de Molenstraat te Torhout, op een hoeve van de familie Denolf. Daarnaast bezaten ze zelf een hoeve in de Mitswegestraat (nu n° 165) te Ichtegem, die Juliana geërfd had van haar ouders. Ze werd later gekocht door Alfons Denolf (melkerijdirecteur en volksvertegenwoordiger) die ze verpachtte aan zijn jongste broer Adolf Denolf. De hoeve in Ichtegem is nu een woonhuis.

Drie en een half jaar na het overlijden van Juliana Denoo, is Rene Denolf in Waardamme hertrouwd met de landbouwster Eugenie-Romanie D'Hoore (°Oostkamp 08.08.1883 xWaardamme 26.07.1923 +Torhout 18.09.1957). In dit tweede huwelijk had René nog een dochter Maria-Irma Denolf (°Torhout 01.06.1924). René werd nog een tweede maal weduwnaar. Hij liet het lichaam van zijn eerste vrouw Juliana ontgraven en nam een concessie op het kerkhof van Torhout voor hemzelf en voor zijn beide echtgenotes.

Rene's dochter Augusta huwde met een Lamsens. Op die manier is zij een verbindingsschakel tussen de stambomen 'Deno(o)' en 'La(m)ns(s)en(s)'.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.814 personen (individuals, personnes) d.d. 14 februari 2024 - site: http://lanssens.be