NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Camiel Maria Josef DENOO


Margaretha Vanrobaeys huwde met een Denoo, maar ook haar beide grootmoeders heetten Denoo ! (zie schema). Die 31ste augustus 1951 was een dubbele huwelijksdag. Camiel Denoo huwde in Torhout met Margaretha Vanrobaeys, en diezelfde dag huwde zijn zus Godelive Denoo met Urbain Waeyaert, maar dan in Ichtegem. Camiel was landbouwer in Ichtegem, en later handelaar in Passendale.

In hun oude dag woonden Camiel en Elisabeth in een mooi appartement te Sint-Michiels (Brugge), Residentie Boskoraal, Koningin Astridlaan 5 - bus 0504. Vanuit hun ruime living op de vijfde verdieping keken ze over de boomkruinen van het park (achter Frituur Bosrand). Vanuit de slaapkamers zagen ze de stad Brugge met haar karakteristieke torens. Uiteindelijk trokken ze allebei naar het rustoord Sint-Jozef en verhuurden het appartement. Na hun overlijden werd het appartement ingekocht door één van de erfgenamen, Chris Waeyaert (zoon van Godelive Denoo, zie enkele bladzijden hierna).
In 2016 beslisten wij (Paul Lanssens en Annemie Denoo) tot de aankoop van dit appartement, zonder iets te weten van de vorige eigenaars. Tijdens de voorlezing van de akte kwam alles aan het licht. Zo maakten we tot onze grote verrassing kennis met Chris Waeyaert en Marie-Paule Rigaux.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.851 personen (individuals, personnes) d.d. 7 mei 2024 - site: http://lanssens.be