NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Michel-Hilaire-August DENOO


Eerst was Michel typograaf-drukker. Daarna heeft hij dertig jaar als secretaris van het plaatselijke Sint-Jozefsinstituut gewerkt, met name van 1962 tot 1992. Hij ontfermde zich met zorg en toewijding over de administratie. Het waren de jaren waarin alles nog met een beperkte equipe gebeurde. Hij maakte van nabij de groei en bloei van de school mee. Vanaf 1970 gaf hij dactylocursussen. In zijn vrije tijd hield hij net als Simonne van reizen, wandelen en fietsen. Michel is voorts actief op de parochie Sint-Jozef Arbeider (wijk Driekoningen), hij was voorzitter van de Senioren-Driekoningen van 1995 tot 2018 en lector in de wijkkerk. Hij legt geregeld ziekenbezoeken af en is lid van de parochieraad. Samen met Simonne zingt hij bij de Driekoningenzangers. Simonne zorgt voor het huishouden. Met haar kroostrijke gezin heeft ze jarenlang de handen meer dan vol gehad.

Michel en Simonne hadden op 7 februari 1965 een doodgeboren dochtertje dat in het jaar 2000, door toepassing van de wet van 27.04.1999 waarbij levenloos geboren kinderen niet langer naamloos moeten blijven, de voornamen kreeg van Katelijne-Annie-Simonne.

In 2012 hebben ze in de feestzaal 't Bourgondisch Hof hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. Er waren op dat moment negen kleinkinderen (Sarah, Hanne, Marius, Jan, Tina, Mieke, Jeroen, Bart en Edith) en zes achterkleinkinderen (Wilma, Leo, Rune, Ferre, Tibe en Oona).


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.059 personen (individuals, personnes) dd. 02 aug 2020 - site: http://lanssens.be