NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Rik-Richard-Hilaire DENOO


Het bedrijf van Rik Denoo werd op 1 december 1966 opgestart in de Groenestraat te Zedelgem door vader Frans Denoo die ooit begonnen was als mechanicien. Oorspronkelijk werden vooral toeleveringsstukken gemaakt. Maar meer en meer won het ontwerpen en produceren van martijzen en spuitvormen aan belang. De verhuis in 1989 naar nieuwe gebouwen in de Remi Claeystraat luidde een periode van expansie in. De intrede van de computer en de CNC-gestuurde machines zorgden voor vlugger en toch nauwkeuriger werk.
Om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen qua nauwkeurigheid en kwaliteit, om de productie efficiënter te laten verlopen en om een flexibele werking te garanderen, volgt het bedrijf de nieuwste technologieën, optimaliseert de productieprocessen voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding, en zorgt voor een continue opleiding van de medewerkers.

Ann Pattyn is lector in het volwassenenonderwijs aan het COV VTI Brugge. In 2018 werd ze verkozen als gmeenteraadslid voor de NVA in Zedelgem.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be