NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Ann-Marie_Jeanne NAERT


In 2008, tijdens het veertigste jubileumjaar van de 'Orde van de Bolhoed', was Geert kandidaat Prins Carnaval in Zwevezele. Samen met zijn Roosje Emmeken verloor hij nipt de strijd van zijn collega Roy Vandewalle met Roosje Pascalien. Tot zijn grote vreugde werd zijn 11-jarig zoontje Brent Denoo verkozen tot jeugdprins 2008.

Als geboren en getogen Zwevezelenaar is Geert al sinds 2001 actief tijdens Carnaval met 't Zot Kliekske (www.'tzotkliekske.be). «We zijn enkele jaren geleden als een groepje vrienden van start gegaan met het maken van een carnavalswagen en ondertussen is 't Zot Kliekske als een van de weinige echte carnavalsgroepen een vaste waarde geworden tijdens Zwevezele Carnaval. Samen met mijn Roosje Emmeken voer ik al een tijdje campagne. Echt grote stunts hebben we nog niet gehad maar we zijn ervan overtuigd dat je niet met het geld moet gooien om toch een succesvolle campagne te voeren», aldus Geert.
Kandidaat Roosje Emmeken Pyfferoen is 20 jaar en woont in Ruddervoorde maar ze kent Zwevezele behoorlijk goed. «Omdat mijn mama altijd les heeft gegeven op Den Hille heb ik mijn kleuter en lager in Zwevezele gevolgd. Hierdoor raakte ik ook betrokken bij de volleybal en het voetbal en ken ik Zwevezele heel goed», legt Emmeken uit. «Volgend weekend trekken we met twee supportersbussen de streek rond om onszelf te promoten.»

(Krant Van West-Vlaanderen editie Torhout - 18-01-2008)


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be