NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Roger-Gerard-Cyriel ROGIERS


Roger is afkomstig uit Torhout en Hilda is in Aartrijke opgegroeid op de wijk Driekoningen, dicht bij de grens met Torhout. Roger en Hilda hadden een kleinschalig, gemengd landbouwbedrijf. Dat wordt nu gerund door de zoon Jerry, liefhebber van zware paarden, en medeorganisator van de Houtlandse Ploegdag.
Roger is - naast de activiteiten op de boerderij - zijn hele beroepsloopbaan varkenshandelaar geweest. Dat betekende hard werken van in de prille morgen. Het valt niet te tellen hoeveel nachten Roger voor zijn varkenshandel in de weer is geweest. Hij was ook supporter van KM Torhout en RSC Anderlecht.
Hilda heeft als huismoeder en meewerkende echtgenote op het landbouwbedrijf haar handen meer dan vol gehad. Voorts was ze lid van de seniorenvereniging Okra Centrum en sloeg graag een babbeltje. In november 2011 vierden ze hun zestigste huwelijksverjaardag.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.059 personen (individuals, personnes) dd. 02 aug 2020 - site: http://lanssens.be