NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Willy Daniel DENOO


Willy Denoo begon een vierjarige opleiding in het RITO te Diksmuide. Daarna liep hij school in de hotelschool Ter Duinen te Koksijde en in het Instituut voor voeding Ter Groene Poorte te Brugge.

Inge Chys is een tweeling met Jo(han). Ze volgde lessen in de hotelschool Spermalie te Brugge. Ze had een vorig huwelijk met Jan Dejaeghere (°Kortrijk 23.01.1965), en daaruit een dochter en een zoon:
- Julie-Norda-Trees Dejaeghere (°Brugge 10.06.1990).
- Nicolas-Hector-Frans Dejaeghere (°Brugge 18.07.1991).

Willy en Inge hadden een traiteurszaak 'Sublime', Beekstraat 4, 8020 Waardamme. Ze vormden een perfect team dat steeds op zoek was naar nieuwe uitdagingen met deskundigheid en professionalisme in de voedings- restaurant- en hotelsector. Als markthandelaars kon men hen ook vinden op verschillende markten, met vlees en huisbereide gerechten volgens aloude traditie.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.538 personen (individuals, personnes) d.d. 1 augustus 2023 - site: http://lanssens.be