NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Judocus DENOO


Het is slechts een mogelijkheid dat de Judocus Denoo, die in Blankenberge huwde met Maria Cogghe, afkomstig is uit Zwevezele. We hebben alle Denoo's geïnventariseerd en hij is de enige die in aanmerking komt, maar er is geen bewijs. Voor de verdere stamboom is het niet belangrijk.
Zeer interessant zijn de familienamen van de kinderen: eerst 1x Deno, daarna 2x Denooe. Opnieuw een aanduiding hoe de namen Denoo en Denoe dooreenlopen.
Weduwe Maria Cogghe is op 03.02.1701 in Blankenberge hertrouwd met Franciscus Forteyn. Amper anderhalf jaar later is ze overleden, en ze werd begraven met een middelbare dienst. Maria is niet geboren in Blankenberge. Waarschijnlijk is ze geboren in Uitkerke - de gemeente van haar eerste huwelijk - maar we kunnen dit niet verifiëren omdat de dopen slechts bewaard zijn vanaf 1668.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.121 personen (individuals, personnes) dd. 11 jan 2021 - site: http://lanssens.be