NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Stéphanie-Georgette-Therese MEIRE


Stéphanie Meire was Miss België in 1993. Na haar miss-titel voerde ze diverse media-opdrachten uit, waaronder presentatie- en acteerwerk.
Ze debuteerde in de soap 'Wat nu weer' op VTM. Ze speelde daarna onder andere van 1999 tot 2001 in de populaire Vlaamse soapreeks 'Familie' de rol van Femke Maeterlinck, een personage dat in oktober 2001 een einde maakt aan haar leven. Van 2002 tot 2003 kwam ze terug als een dubbelgangster van Femke, Eefje Govaert. Sinds 2005 kwam ze opnieuw regelmatig op het scherm, als presentatrice van de belspelletjes Woordzoeker en Time To Play. Die belspelletjes werden abrupt afgevoerd begin 2011. Van januari 2007 tot januari 2011 presenteerde ze het spelprogramma Puzzeltijd op VTM. In oktober 2012 waagde ze zich in de politiek door deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de VLD in Jabbeke. Ze stond op de derde plaats maar werd niet verkozen. (bron: Wikipedia)

Stéphanies eerste man Kurt Thiers en zijn broers Hans Thiers en Frank Thiers zijn internationale rallypiloten. Kurt had al een zoon Gaël Thiers uit een eerste relatie, dan een dochter Camille Thiers met Stéphanie Meire, en vervolgens een dochter Manou Thiers uit een volgende relatie (met Lindsay Vandenberghe).


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be