NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Silvie DENOO


De zussen Silvie en Juliana Denoo huwden met de broers Henri en August Deschepper. De vader en de moeder van beide broers worden omschreven als boswachter en boswachtster.
Beide huwelijken vonden plaats in Torhout met 4 weken tussentijd: toch vreemd dat ze niet gecombineerd werden op dezelfde datum! Een ander merkwaardig feit is dat Emanuel Denoo, de vader van Henri en August, als inwoner van Torhout, in beide gevallen niet op de huwelijksplechtigheid aanwezig was, maar toestemde bij akte. Er zullen binnen de familie wellicht spanningen geweest zijn.
Nog merkwaardiger is dat amper 4 maanden later Marie-Louise Denoo, de halfzus van Silvie en Juliana, huwt met Richard Deschepper, de halfbroer van Henri en August. Nu is vader Emanuel wel aanwezig.
Silvie en Henry woonden in de wijk 'Rooseveld' te Torhout.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.851 personen (individuals, personnes) d.d. 7 mei 2024 - site: http://lanssens.be