NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Godelieve-M.-G. LANSSENS


Godelieve en Michel woonden in de deelgemeente Dikkebus, langs de Dikkebusseweg 495. Er was één kind, Freddy Bogaert, geboren op 27.05.1954 en gestorven 9 maanden later, op 05.02.1955, aan inwendige stuipen.

Als compensatie tegenover dit verlies heeft Godelieve de opvoeding op zich genomen van de drie weeskinderen van haar jong gestorven zuster Agnes Lanssens.
Op het bidpentje van Michel lezen we de volgende cryptische woorden: "Michel stond letterlijk als 't ware heel alleen op de wereld. Michel had niets te kort en toch miste hij alles". Bedoeld werd dat hij alles verloren had wat men maar kon verliezen: zijn zoon, zijn vrouw, zijn ouders. Als enig kind had hij geen familie meer. Hij stond bovendien nog meer alleen, want de enige vriend die hij overgehouden had, was de drank. Materieel had hij niets te kort, maar hij leefde uiteindelijk als een clochard, en is ook aan zijn verslaving gestorven.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.589 personen (individuals, personnes) dd. 24 maart 2019 - site: http://lanssens.be