NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Nancy-A. LANSSENS


Onder de titel 'Het cocoongevoel bij Verdi & Co' verscheen volgend artikel over Nancy Lanssens in de Krant Van West-Vlaanderen editie Tielt - 02-05-2008.

Het heeft iets met opera, met groene vingers en verbergt de naam van Verheye Didier. Verdi & Co staat voor een nieuwe winkel in de Felix D'Hoopstraat 17 met Nancy Lanssens als gastvrouw. Nancy (33) komt uit Westende en studeerde toerisme. Ze haalde haar strepen in Brussel, Tielt en bij Thomas Cook. Didier Verheye (35) is de zoon van Norbert en Lieve Vandevelde. Hij werkt als ingenieur bij Motive met hoofdzetel in Parijs. Het stel trouwde in 2000 en zorgt voor Lise (2,5 jaar) en Leon (3 maanden). Ze vielen op het pand van Ikebana, knapten het interieur op en brengen klanten in hun wereld van lifestyle. Verdi & Co sluit op zondagnamiddag en woensdag en is verder open van 9.30 uur tot 18 uur.
Nancy wordt het gezicht van de nieuwe zaak en stelde voor haar toekomstige klanten een leuk merkengamma samen, rekening houdend met elk budget. Je vindt er overigens objecten die heel exclusief zijn en decoratie is een woord dat een grote lading dekt. Naast klassiekers als vazen of kaarsen, verdeelt Verdi & Co ook kunstbloemen, speelse objecten voor de kinderen en originele cadeau-ideeën. Bijzonder origineel zijn de exclusieve meubels. Deze worden in beperkte oplage speciaal voor deze zaak geproduceerd en naar wens gepersonaliseerd. Daarnaast worden ook buitenartikelen zoals authentieke zitbanken en lantaarns aangeboden.

Over Didier schrijft de krant in 2018: Didier volgde een opleiding tot ingenieur-elektronica in Oostende en deed een ‘manama’ in de bedrijfskunde aan de VUB. Daarnaast volgde hij een opleiding tot meubelmaker aan het VTI van Roeselare. Hij is beroepshalve salesdirecteur bij Nokia en in zelfstandig bijberoep meubelmaker. Wie de ontwerpen van Didier bekijkt, ziet meteen dat er gezocht wordt naar meubels voor dubbel gebruik. «Ik probeer in mijn ontwerpen een kunstzinnige insteek te brengen. Het is leuk om zo creatief bezig te zijn, maar het is ook erg fijn dat ik mijn eigen ontwerpen kan maken en zo met de handen kan werken. Zo maakte ik voor mijn petekind Elena een echt prinsessenbed. Aan onze kasten is een paar honderd uren werk voorafgegaan, maar dan kan je er natuurlijk jaren van genieten. Intussen is er ook een bank ontworpen die kan omgevormd worden tot picknicktafel.»


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be