NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Robert-Roger LANSSENS


Robert komt uit een gezin van vier kinderen in Pittem. Tot aan de leeftijd van 12 jaar ging hij naar school, waarop er nog drie extra jaartjes bijkwamen met een opleiding in het VTI in Kortrijk. Hij volgde de opleiding van metser en kon aan de slag bij de gebroeders Lust. In 1964 werd hij zelfstandig, en startte een bouwonderneming op. Annie komt uit een gezin van zes kinderen in Tielt. Ze ging naar Pittem naar school en leerde naaien in de naaischool. Na de schoolperiode hielp ze thuis mee in het huishouden en deed het nodige naaiwerk.
Doordat hun ouders niet ver van elkaar woonden, kenden ze elkaar van in de kinderjaren. Ze gingen vaak op stap, en in de 'Bristol' in Ingelmunster werden ze een koppel. Hun thuis vonden ze in de Heidenskerkhofstraat, en verhuisden nadien naar de Tieltstraat in een eigen woning. De bouwonderneming was in de Heidenskerkhofstraat 102 in Pittem.
Robert toont interesse voor het voetbal, het wielrennen en leest graag in de krant. Annie is altijd bezig en doet haar huishouden vol plezier.
Er zijn geen kinderen.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be