NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Julia Maria LANSSENS


Julien was in 1958 nog meubelfabriekwerker in La Hestre (Manage). Hij woonde er samen met zijn ouders. Zijn vader was er plafonneerder. Ook Irma was ingeschreven in La Hestre. Ze huwden in hun geboortestad. In 1968 vonden we als oorspronkelijk beroep autogeleider en later ook nog metser.

Julia werkte eerst bij de schoenenfabrikant Tanghe in de Papestraat in Izegem, later was zij nog heel wat dienstjaren actief als dienstmeid bij apotheker Marannes aan de Gentsestraat. In 1973 raakte ze betrokken in een verkeersongeval met een vrachtwagen in de Meensesteenweg in Izegem.

Vroeger werd geregeld een buitenlandse reis naar Spanje gemaakt en bedevaartsoord Lourdes stond ook zes keer op hun bestemmingslijst. Van 1970 tot 2010 werden de vakanties genomen in een stacaravan op de Cristal Palace in Lombardsijde. De laatste jaren keek Julia heel wat tv vooral naar de bekende series op Netflix. De radio stond op de Vrije Brugse Radio Omroep VBRO, met Nederlandstalige schlagers van onder andere Frans Bauer, Jannes en André Hazes. Julia was een bekende vrouw met een gouden hart. Zij was altijd opgewekt en klagen deed ze nooit. Slechts een maand voor haar overlijden verminderde haar gezondheid.

De kleinkinderen van Julien en Julia heten Michael, Steven, Kyana, Vanessa, Sayana en Rimzi. De achterkleinkinderen (in 2019) zijn Steffie, Salma, Maxim, Maité, Lize en Elias.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.509 personen (individuals, personnes) d.d. 1 maart 2023 - site: http://lanssens.be