NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Robert 'Joseph' MEIRE


Robert-'Joseph' woonde met Maria in het Speelhof te Sint-Michiels en met Monique in de Dorpweg 4 te Meetkerke. Monique is weduwe van Frederik Vandaele sinds 27.11.1978.

Zoals hoger beschreven kwam Robert-'Joseph' op zeer jonge leeftijd terecht in een nieuw samengesteld gezin. Zijn vader-weduwnaar Alphonsius Meire had één kind (Robert-Joseph). Zijn stiefmoeder-weduwe Silvie Vermeire had drie kleine kinderen (Robert-Eduard, Rachel, en Gabrielle). In het nieuw samengesteld gezin waren er dus twee kinderen met de naam Robert. Daarom werd beslist dat Robert-Joseph door het leven zou gaan als 'Joseph' (zie de tekst bij Rachel Meire).
Joseph Meire heeft in zijn leven twee zware tegenslagen moeten incasseren. Vooreerst was er het overlijden van zijn vrouw Maria Misseeuw in 1980 op 58-jarige leeftijd. Dan is zijn enige dochter Marianne overleden op 40-jarige leeftijd. Op het moment van haar overlijden was Marianne te zien in een realityreeks op de nationale tv over het OCMW. In beide gevallen ging het om kanker.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 24.509 personen (individuals, personnes) d.d. 1 maart 2023 - site: http://lanssens.be