NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Miguel-Gregory LANSSEN


Kenny Huys en Miguel Lanssen van Arko Events organiseerden zaterdag 02.11.2013 de eerste editie van Philosophy. Het duo is al maanden zoet met de voorbereiding van hun totaalconcept. “We willen een stevige reputatie opbouwen.”
Arko Events is een nieuwe speler op de Oostendse evenementenmarkt. “Philosophy wordt een totaalconcept met videobeelden, lasers en andere showelementen. Het project bezorgt de aanwezigen een unieke partybeleving die je nog nooit kon meemaken in Oostende. Onze dj's krijgen een spectaculaire intro en we schenken aandacht aan een verhaal en andere thema-aspecten. De spektakelwaarde vormt een eenheid met de artiesten. We boksen niet zomaar een fuif in elkaar”, zegt Kenny.
“We garanderen een indrukwekkende klank- en lichtinstallatie met een enorme ledwall, pyro-effecten en confettikanonnen. Een metershoog podium en een optimale klankervaring zijn fundamenteel voor onze invulling van de Wellingtonhal. Van de aankleding tot de aanwezige dansers: er wordt over alles nagedacht. We hebben lang zitten brainstormen over ons concept. De voorbereiding voor Philosophy is een enorme logistieke operatie. We zitten reeds aan vier opleggers voor onze klank- en lichtinstallatie”, vult Miguel aan.
Het ondernemende duo voorziet voor hun eerste evenement meteen twee podia. “In de grote hal van de Hippodroom kan je terecht voor een mooie line-up van de beste dj's van het moment. John Dahlbäck is de absolute klepper op onze affiche. Deze Zweedse producer is een van de huidige toppers in het wereldje. In de Bagatelle programmeren we een Belgische stage met artiesten van bij ons. Dat brengt het totaal aantal dj's op dertien, inclusief een mystery guest”, klinkt het veelbelovend.
De organisatoren voorzien heel de nacht gratis busvervoer van en naar het station. “Er zijn tal van VIP-formules en andere arrangementen mogelijk. Enige ervaring in de muzieksector is ons niet vreemd. In deze periode zijn er weinig grote party-evenementen in de stad en daar willen wij verandering in brengen. Arko Events is van plan een vaste speler met een stevige reputatie te worden. In april plannen we onze een tweede editie. Ook daar hebben we reeds enkele grote headliners uit de dancewereld vastgelegd. Als je iets doet, moet je het goed doen”, knipogen Kenny en Miguel tot slot. (MF)
(Krant van West-Vlaanderen)


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be