NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Lisa LESAFFRE


Uit De Krant van West-Vlaanderen dd 17.06.2016.

Lisa Lesaffre (16) uit de Kleiputstraat in Koekelare speelt al een decennium tennis bij TC De Mote. De dochter van Caroline Lansens en Stefaan Lesaffre speelt daarnaast ook basketbal bij Red Sharks Koekelare. Net als haar broer Robbe. Papa Stefaan is er trouwens bestuurslid. Lisa volgt het vierde jaar economie-wetenschappen aan het Da Vinci Atheneum in Koekelare.
“Ik ben beginnen tennissen omdat mijn ouders dat ook deden”, vertelt Lisa. “En ik ben het altijd graag blijven doen. Waarom? Het is leuk om even weg te zijn van je huiswerk en sportief bezig te zijn. Bovendien speel ik graag wedstrijdjes. Komende zomer staan er alvast weer enkele tornooitjes op het programma. Binnen de club, maar ook op verplaatsing.”

Haar sterkste punt als tennisster vindt Lisa haar samenspel in dubbelwedstrijden. “Maar ik word redelijk snel boos”, vult ze snel aan met haar zwakke plek. De Koekelaarse hoopt nog lang te kunnen tennissen. “Maar dan wel als hobby. Natuurlijk droom ik er wel eens van om prof te worden, maar ik zie dat niet gebeuren. Zó goed ben ik nu ook weer niet”, lacht ze.
Kijken naar proftennis doet ze wel. Haar favorieten zijn David Goffin en Novak Djokovic. “Goffin omdat hij een supergoede Belg is, Djokovic omdat hij tof is en natuurlijk ook heel goed. Ik kan veel leren door naar hen te kijken”, besluit Lisa.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.291 personen (individuals, personnes) dd. 8 december 2018 - site: http://lanssens.be