NAMEN-NAMES-NOMS  | HOME  | EMAIL  naar  ( to / à )  |
Paul Lanssens

LANSSENS - DENOO - MEIRE  STAMBOOM
genealogie - genealogy - généalogie
Lanssens - Lansens - Lanssen - Lansen - Lamsens         Denoo - Deno - Denaux         Meire

»»» voor elke aanvulling of probleem: mail naar Paul Lanssens    -    Pour tout complément ou problème: mail à Paul Lanssens «««


Notities bij: Bertrand-H. DE WAELE


Na een verblijf van tien dagen is Bertrand De Waele vorige dinsdag in de Sint-Jozefskliniek overleden. Hij werd in Izegem geboren en woonde nu in de Ketelstraat. Zij moeder Ivonne Lanssens (93) is de weduwe van Georges Dewaele en verblijft in het Ingelmunsters rusthuis.

Betrand was een joviale, sociale en graaggeziene man in Izegem. Hij werd gemeenzaam ‘Bertje’ genoemd. Een volksvriend die eerst met Willem, Monique en Marijke en schoonbroer Roland in de schoenenbranche werkte en later met zijn vijf broers in de firma Spano in Oostrozebeke aan de slag ging. Door gezondheidsredenen moest hij zijn loopbaan stopzetten.

Bertrand is de broer van Noël, Jacques, Monique, Geert, Marijke, Henk en Willem en hun echtgenoten Noëlla Lippens, Rita Couvreur, Roland Desmet, Linda Declerq (+1986) Erik Uyttenhove, Andrea Dobbelaere en France Vanloocke.

Er wordt afscheid genomen van ‘Bertje’ op zaterdag 6 februari om 12 uur in de aula van het uitvaartcentrum Snoeck aan de Bellevuestraat 24. Na de crematie zal zijn as verstrooid worden op de weide van de stedelijke begraafplaats aan de Reperstraat.


Stamboom (genealogie/genealogy/généalogie) Lanssens-Denoo: 23.952 personen (individuals, personnes) dd. 23 apr. 2020 - site: http://lanssens.be